Üzerinde bomba olduğunu iddia eden NFL oyuncusu tutuklandı

Üzerinde bomba olduğunu iddia eden NFL oyuncusu tutuklandı

San Fransisco’nun Amerikan Futbol Takımı 49ers oyuncularından Aldon Smith üzerinde bomba olduğunu iddia etmesinin ardından Los Angeles Uluslarası Havaalanında (LAX) polis tarafından tutuklandı.

Havaalanı polisinin ifadesine göre Smith, güvenlikten geçtiği esnada üzerinde bomba olduğunu söyledi. LAX polis sözcüsü Karla Ortiz, Los Angeles Havaalanı polisinin kapıda şüpheli ile kontağa geçtiğini, sorular karşısında şüphelinin yardımcı olmayarak gözaltına alındığını ifade etti.

Smith bomba tehdidi ile polisi yanıltmak suçundan bir yıla kadar hapis cezası alabilir. Ortiz’e göre Smith günün erken saatlerinden itibaren alkol almaya başladı. Buna rağmen polis Smith’in kanında alkol ölçümü yapmadı.

49ers takımı genel müdürü Trent Baalke yaptığı açıklamada “Aldon Smith’in karışmış olduğu olaydan ötürü hayal kırıklığı yaşamaktayız. Hukuki süreç devam ediyor ve biz de ilgili gerekçeleri topluyoruz. Başka bir yorumda bulunmayacağız.” ifadelerini kullandı.

2012 yılından beri iki kere yabancı madde alarak araba kullanmak şüphesi ile tutuklanan Smith aynı sene San Jose’de bir araba kazasına da karışmıştı. Eylül ayında yaşanan olayda, uyuşturucu madde alarak araba kullanan Smith arabası ile yoldan çıkmış ve bir evin ön bahçesine girmişti. Bu olayın akabinde Smith rehabilitasyon programına dahil olmuştu ve takımdan 6 hafta ayrı kalmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.