70 yıllık evli çift 15 saat arayla öldü

70 yıllık evli çift 15 saat arayla öldü

70 yıldır evli olmalarına rağmen, kahvaltı yaparken bile elele tutuşan yaşlı çift 15 saat arayla hayata veda etti.

Ohio’nun Nashport şehrinde yaşayan 92 yaşındaki Helen Felumlee 12 Nisan’da  hayata gözlerini yumdu. 91 yaşındaki eşi Kenneth Felumlee ise eşinin ölümünden sonraki sabah hayatını kaybetti.

Çiftin çocularından alınan bilgiye göre, Helen ve Kenneth gençlik yıllarından beri birbirinden ayrılmayan örnek bir çiftti. Kızları Linda Cody, ölen anne ve babası için hayatlarının sonuna kadar sevgi ve aşk içinde yaşadıklarını belirterek, “Biri öldüğünde diğerinin de kısa bir süre sonra öleceğini zaten anlamıştık.” dedi.

Cody’nin verdiği bilgiye göre, anne Helen öldükten sonra, babası çocuklarına bakarak anneniz öldü dedi ve onu takip eden saatlerde gittikçe daha solgun görünmeye başladı. Yaşlı adamın da öleceğini anlayan en yakınlarından 24 akrabası Kenneth’i son saatlerinde yalnız bırakmadı ve karısının ölümünün ertesi sabahı yaşlı adam da hayata gözlerini yumdu.

Babasının ölüme hazır olduğunu söyleyen Cody, ‘annemi orada yalnız bırakmak istemedi’ diyerek çiftin ölümden sonra bile her daim birbirlerinin yanında olmak istediklerini dile getirdi.

 
Son zamanlarda sağlık durumu kötüye giden yaşlı çiftin birbirlerine destek için ayakta durmaya çalıştığı öğrenildi. Kenneth 1983’te emekli olduktan sonra eşiyle beraber Amerika’daki 50 eyaleti otobüsle gezmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.